Stel ons je vraag!

Stel ons je vraag

Wij reageren binnen 24 uur

  * Alle velden zijn verplicht

  Lammy Catering

  Catering Meppel

  Lammy Catering Meppel

  Laat catering in Meppel over aan Lammy Catering. Geniet optimaal van alle feestelijke momenten door het kookwerk uit handen te geven. Van een bruiloft tot een familiefeest; wij steken onze handen uit de mouwen om te zorgen dat u en uw gasten een mooie dag beleven. Bij Lammy Catering voorzien wij alle aanwezigen van heerlijke hapjes en drankjes.

  Vraag naar de mogelijkheden
  Winterbuffet Stokbroden

  Voor iedere gelegenheid catering in Meppel

  Lammy Catering regelt de catering voor ieder type evenement. Dit doen wij helemaal naar uw persoonlijke wensen. Een glutenvrij buffet, vegetarische gerechten of andere speciale verzoeken zijn voor ons geen enkel probleem. Wij zorgen voor hapjes die in de smaak vallen. Ook als u zelf creatieve ideeën heeft dan zorgen wij voor een lekker resultaat. Wij verzorgen onder andere:

  Veel kinderen van de partij? Dan doen wij er alles aan om het ook voor hen een leuk feest te maken. Van poffertjes bakken tot een springkasteel; wij verzorgen het.

   

  Catering Meppel – onze werkwijze

  Goede voorbereiding is het halve werk, daarom brengen wij uw culinaire wensen goed in kaart voor wij aan de slag gaan. Samen met u bespreken wij van tevoren al uw voorkeuren voor eten en drinken. Lekkere creaties maken, doen wij voor ieder budget voor zowel grootschalige catering als kleinschalige catering. Maar wij stoppen niet bij catering in Meppel, bij Lammy Catering leveren wij het totaalpakket. Wat denkt u van volledige aankleding in de vorm van tafels, servies, een koelwagen en zelfs een ijscokar? Wij verzorgen alles tot in de puntjes. U ontvangt vooraf van ons een prijsindicatie, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

   

  Catering bedrijven Catering bruiloft overijssel

  Catering op locatie

  Lammy Catering verzorgt catering in de omgeving, Nieuwleusen, Hasselt, Genemuiden, Zwartsluis, IJsselmuiden, Kampen, Zwolle, Balkbrug, Dedemsvaart en Ommen. Bent u benieuwd naar de heerlijke gerechten die wij voor u kunnen maken? Neem dan contact met ons op. Samen met u kijken wij opties voor de beste catering voor uw evenement. Staat u graag zelf in de keuken? Bij ons kunt u ook terecht voor een leuke workshop. Na de workshop maakt u zelf ook hapjes met een geweldige smaaksensatie.