Stel ons je vraag!

Stel ons je vraag

Wij reageren binnen 24 uur

  * Alle velden zijn verplicht

  Lammy Catering

  Catering Stadshagen

  Lammy Catering Stadshagen

  Lammy Catering Stadshagen zorgt ervoor dat u ontspannen kunt genieten van uw evenement. Organiseert u een feest dan bent u vaak druk in de weer met het regelen en serveren van hapjes. Schakelt u Lammy Catering Stadshagen in dan nemen wij al uw kookwerk op ons. Zo kunt u deze leuke tijd volledig met familie en vrienden spenderen.

  Vraag naar de mogelijkheden
  Dessert Lekkernijen van Lammy

  Van een buffet tot luxe hapjes

  Welke wensen u ook heeft op het gebied van eten; Lammy Catering Stadshagen verzorgt alles tot in de puntjes. Het eten dat wij leveren is altijd passend bij de gelegenheid, of u het nu een bedrijfsfeest met collega’s is of een familiefeest met veel kinderen. Onze overheerlijke hapjes vallen gegarandeerd in de smaak bij uw gasten. Uiteraard houden wij altijd rekening met de persoonlijke wensen. Ook het maken van vegetarische gerechten of een glutenvrij buffet kunt u aan ons overlaten.

  • Grote verscheidenheid aan buffetten (koud en warm)
  • Luxe hapjes
  • Lunch
  • High Tea
  • Desserts
  • Drankjes

  Heeft u zelf ideeën? Laat het ons weten, onze creativiteit laten wij graag samen met u de vrije loop.

  Stokbroden Winterbuffet

  Catering Stadshagen – Hoe werken wij?

  De basis van een goede uitvoering is goede voorbereiding. Samen met u beginnen wij met het vaststellen van alle culinaire wensen. Naast eten en drinken kunnen wij op het gebied van catering het totaal pakket leveren, denk hierbij aan tafels, bestek, borden, een koelwagen en zelfs een ijscokar. Wij bezorgen graag zoveel mogelijk mensen een onbezorgde dag met onze catering. Daarom zijn onze diensten voor ieder budget en zowel voor kleine evenementen als grote feesten. Staat u zelf graag in de keuken? Volg dan een workshop bij Lammy Catering Stadshagen. In onze grote professionele keuken leert u de fijne kneepjes van het vak. Na de workshop maakt u thuis zelf overheerlijke hapjes.

  Lammy Catering Stadshagen – Catering op locatie

  Lammy Catering Stadshagen verzorgt catering bij u op locatie. Dit doen wij in de omgeving Zwolle, Hasselt, Genemuiden, IJsselmuiden, Kampen, Balkburg, Dedemsvaart en Ommen. Bent u benieuwd naar de culinaire verrassingen die Lammy Catering Stadshagen u kan leveren? Neem dan contact met ons op, samen met u kijken wij naar alle mogelijkheden voor uw feestelijke gelegenheid.

   

  Borrelbuffet