Stel ons je vraag!

Stel ons je vraag

Wij reageren binnen 24 uur

  * Alle velden zijn verplicht

  Lammy Catering

  Catering Staphorst

  Lammy Catering Staphorst

  Lammy Catering Staphorst helpt u met catering voor iedere gelegenheid. Geniet zelf van een gedenkwaardige dag en wij nemen werk voor u uit handen.

   

  Vraag naar de mogelijkheden
  bord Stokbroden

  Lammy Catering Staphorst voor al uw gelegenheden

  Bij Lammy Catering Staphorst vervullen wij al uw culinaire wensen; van een high tea tot een buffet. Het eten dat wij leveren is altijd passend bij uw gelegenheid en uw persoonlijke voorkeuren. Wilt u glutenvrije of vegetarische gerechten? Laat dit met een gerust hart aan ons over. Alle hapjes vallen gegarandeerd in de smaak bij uw gasten en alles is tot in de puntjes verzorgd met Lammy Catering. U kunt onder andere bij ons terecht voor het volgende:

  • Grote verscheidenheid aan buffetten (koud en warm)
  • Luxe hapjes
  • Lunch
  • High Tea
  • Desserts
  • Drankjes

  Heeft u zelf ideeën? Laat het ons weten, onze creativiteit laten wij graag samen met u de vrije loop.

  Een betrouwbare partner, Lammy Catering Staphorst

  Zoekt u een betrouwbare partij voor uw catering in Staphorst? Stop dan met zoeken en schakel Lammy Catering Staphorst in. Bij Lammy Catering kunnen wij u het totaal pakket leveren als het gaat om catering. Wat houdt dat in? Dat wij verder gaan dan het leveren van eten en drinken. Zo kunt u ook bij ons terecht voor tafels, bestek, borden, een koelwagen en een ijscokar. Wij zorgen dat u een onbezorgde dag heeft. Dit doen wij voor ieder budget en ieder evenement, of het nu gaat om kleine familiegelegenheden of grote bedrijfsfeesten.  Wilt u zelf ook de kneepjes van het vak leren? Volg dan een workshop bij Lammy Catering Staphorst. Ga aan de slag in onze professionele keuken en maak de lekkerste hapjes.

  Dessert Lekkernijen van Lammy

  Onze werkwijze

  Voor Lammy Catering Staphorst is catering op locatie geen enkel probleem. Wij verzorgen catering op locatie in de omgeving Zwolle, Hasselt, Genemuiden, IJsselmuiden, Kampen, Balkburg, Dedemsvaart en Ommen. Door middel van een goede samenwerking met u komen wij tot het resultaat dat u voor ogen heeft. Wilt u meer weten over culinaire verassingen voor uw gelegenheid? Neem dan contact op met Lammy Catering Staphorst. Gezamenlijk kijken we naar alle mogelijkheden voor uw feestelijke gelegenheid.

  Kosten catering Staphorst

  De kosten van Lammy Catering in Staphorst verschillen per klus. Wij passen de catering namelijk compleet af aan jouw persoonlijke wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor catering voor jouw evenement? Neem dan gerust contact met ons op. Samen met jou bespreken wij de mogelijkheden en ontvang je van ons een prijsindicatie.

   

  Catering bruiloft overijssel Borrelbuffet