Stel ons je vraag!

Stel ons je vraag

Wij reageren binnen 24 uur

  * Alle velden zijn verplicht

  Lammy Catering

  Catering Nieuwleusen

  Lammy Catering Nieuwleusen

  Lammy Catering Nieuwleusen neemt uw kookwerk uit handen, zodat u optimaal kan genieten van feestelijke momenten. Wij dragen graag ons steentje bij aan een goede viering van gedenkwaardig mijlpalen of belangrijke gebeurtenissen. Om te zorgen dat u en uw gasten heerlijk kunnen genieten van een mooie dag regelen wij lekkere hapjes en drankjes. Bij Lammy Catering verzorgen wij alles tot in de puntjes.

  Vraag naar de mogelijkheden
  Catering Ijsselmuiden

  Van een high tea tot een buffet aan huis

  Of u nu catering wilt voor een bedrijfsfeest of een bruiloft; wij regelen het. Verschillende gelegenheden vragen gaan gepaard met verschillende wensen. Helemaal naar uw persoonlijke wens maken wij overheerlijke hapjes die geheid in de smaak vallen bij uw gasten. Wij verzorgen onder andere:

  Heeft u zelf ideeën? Laat het ons weten, onze creativiteit laten wij graag samen met u de vrije loop. Ook bij speciale verzoeken kunnen wij er een mouw aan passen. Zo zijn vegetarische gerechten of een glutenvrij buffet geen enkel probleem voor ons. Veel kinderen van de partij? Dan doen wij er alles aan om het ook voor hen een leuk feest te maken. Van poffertjes bakken tot een springkasteel; wij verzorgen het.

  Catering Nieuwleusen – Hoe werken wij?

  Goede catering vereist goede voorbereiding. Wij beginnen met het in kaart brengen van al uw culinaire wensen. Voor ieder budget kunnen wij lekkere creaties maken. Dit doen wij voor zowel grote feesten als kleinschalige evenementen. Bij Lammy Catering stopt niet bij alleen catering, wij leveren indien gewenst het totaal pakket voor uw feest. Hierbij zorgen wij naast eten en drinken ook voor de volledige aankleding, denk bijvoorbeeld aan tafels, bestek, borden, een koelwagen en zelfs een ijscokar. Steekt u zelf ook graag de handen uit de mouwen? U kunt bij ons ook leuke workshop volgen. In onze landelijk ingerichte en professionele keuken leren wij u de fijne kneepjes van het vak en maakt u thuis straks ook overheerlijke hapjes.

  Borrelbuffet

  Catering op locatie

  Lammy Catering verzorgt catering bij u op locatie. Dit doen wij in Nieuwleusen en omstreken. Bent u benieuwd naar de heerlijke gerechten die wij bij u kunnen leveren? Neem dan contact met ons op, samen met u kijken wij naar alle mogelijkheden voor uw feestelijke gelegenheid.