Stel ons je vraag!

Stel ons je vraag

Wij reageren binnen 24 uur

  * Alle velden zijn verplicht

  Lammy Catering

  Catering Zwartsluis

  Lammy Catering Zwartsluis

  Laat niets aan het toeval over en zorg voor goede catering in Zwartsluis met Lammy Catering. Wij verzorgen de volledige catering en nemen werk voor u uit handen. Zo kunnen u en uw gasten maximaal genieten van een gedenkwaardige dag.

  Vraag naar de mogelijkheden
  Dessert Lekkernijen van Lammy

  Betrouwbare partner voor catering in Zwartsluis

  Lammy Catering is een betrouwbare partij voor uw catering in Zwartsluis. Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom stellen wij aan het begin direct alle culinaire wensen vast. Door middel van een goede samenwerking komen wij met het beste resultaat. Wij kunnen u het totaal pakket bieden op het gebied van catering. Dit betekent dat wij nog meer kunnen leveren dan eten en drinken. Ook kunt u voor het volgende bij ons terecht: tafels, bestek, borden, een koelwagen en een ijscokar. Met al onze catering mogelijkheden gaat u een onbezorgde dag tegemoet. Lammy Catering is er voor ieder budget en ieder evenement.; van grote bedrijfsfeesten tot kleine familiegelegenheden. Wilt u zelf ook de kneepjes van het vak leren? Volg dan een workshop bij Lammy Catering Zwartsluis. U gaat aan de slag in onze professionele keuken om de lekkerste hapjes te maken.

  Lammy Catering Vers brood

  Van een high tea tot buffet

  Lammy Catering Zwartsluis vervuld al uw culinaire wensen; van een high tea tot een buffet. Wij zorgen voor eten dat passend is bij de gelegenheid en uw persoonlijke voorkeuren. Ook glutenvrije en vegetarische gerechten kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Met Lammy Catering Zwartsluis is alles tot in de puntjes verzorgd en de hapjes vallen gegarandeerd in de smaak bij uw gasten.

  • Grote verscheidenheid aan buffetten (koud en warm)
  • Luxe hapjes
  • Lunch
  • High Tea
  • Desserts
  • Drankjes

  Heeft u zelf ideeën? Laat het ons weten, onze creativiteit laten wij graag samen met u de vrije loop.

  Lammy Catering Zwartsluis – catering op locatie

  Catering op locatie is geen enkel probleem voor Lammy Catering Zwartsluis. Wij verzorgen catering op locatie in de omgeving Zwolle, Hasselt, Genemuiden, IJsselmuiden, Kampen, Balkburg, Dedemsvaart en Ommen. Wilt u meer weten over culinaire verassingen voor uw gelegenheid? Neem dan contact op met Lammy Catering Zwartsluis. Gezamenlijk kijken we naar alle mogelijkheden voor uw feestelijke gelegenheid.

  Theekrans Stampot